Een veilig huis dankzij je buren: Neighbour Secure maakt dit nog makkelijker met sms-notificaties

sms alarmsysteem Neighbour Secure

Stel: je bent zelf niet thuis en je alarmsysteem detecteert een verdachte situatie, wie is er dan als eerste in staat om een kijkje te nemen? Dat zijn je buren! Neighbour Secure maakt het daarom mogelijk om de meldingen van je alarmsysteem automatisch door te sturen naar je buren. Vanaf nu is het zelfs mogelijk om hen een sms-bericht te sturen als het alarm afgaat, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Het idee achter Neighbour Secure is eigenlijk heel simpel: je koppelt je alarmsysteem aan de app. Zodra je alarm afgaat, verstuurt dit een melding naar het telefoonnummer van Neighbour Secure. Ons systeem stuurt vervolgens een melding naar een groepsapp met je buren binnen de Neighbour Secure-app. Zij ontvangen dus allemaal een bericht en kunnen ook reageren in de appgroep als ze gaan kijken. Als het nodig is, bellen zij met één druk op de knop de politie, direct vanuit de app. Zo ben je snel op de hoogte van wat er aan de hand is en kan er snel actie worden ondernomen bij een inbraak.

SMS-alert van je alarmsysteem

Je kunt tot maximaal 20 buren uitnodigen voor Neighbour Secure, zonder dat zij daar verder iets voor hoeven te betalen. Om het nog makkelijker te maken kun je ook 3 buren toevoegen die de app (nog) niet hebben. Zij ontvangen dan een sms-alert als je alarm afgaat. Ook hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Dankzij de nieuwe sms-functie is Neighbour Secure nog toegankelijker en zorg je samen met je buren voor een veilige buurt. En dat voor een fractie van de kosten van een contract met een beveiligingsbedrijf. Neighbour Secure kost je 6,95 euro per maand en werkt zelfs samen met een alarmsysteem van een paar tientjes! De eerste maand kun je het gratis proberen, zonder verdere verplichtingen. Download daarvoor de app op iOS of Android