Welke alarm systemen worden ondersteund.

Ondersteuning

Neighbour Secure kan gebruikt worden voor verschillende alarm systemen. Het is belangrijk dat je alarm systeem beschikt over een telefoon of SMS functie.

eTiger S3b

Deze betaalbare basisset van eTiger biedt alles wat je nodig hebt om je huis te beveiligen, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Het pakket bestaat uit een bedieningspaneel, 2 afstandsbedieningen en 2 handige RFID-tags om het systeem makkelijk uit te kunnen schakelen als je thuiskomt. Er zitten 2 bewegingsmelders bij om in je woning te plaatsen en 2 magnetische sensoren die je op een deur of raam kunt plaatsen. Ze communiceren draadloos met het systeem. Je kunt uiteraard altijd extra sensoren kopen om het systeem uit te breiden; je kunt er tot 50 aansluiten!

Gaat het alarm af, dan belt het systeem via een ingebouwde mobiele verbinding naar de alarmcentrale van Neighbour Secure. Er wordt dan automatisch een bericht naar je buren gestuurd via onze app.

Prijs: € 149,00

Meer informatie

eTiger S4

Dit basispakket van eTiger komt grotendeels overeen met de S3b hierboven. Dat betekent dat je een basisstation krijgt inclusief 2 RFID-tags en 2 afstandsbediening om het systeem te bedienen. In de doos zitten verder 2 draadloze bewegingssensoren en 2 magnetische sensoren voor op ramen en deuren. Extra sensoren zijn los te koop en makkelijk te koppelen aan het systeem.

Het grote verschil met de S3b is dat de S4 niet alleen een mobiele telefoonverbinding heeft ingebouwd, maar ook kan worden aangesloten op een vaste lijn. Eventueel kun je die twee zelfs combineren, zodat je zeker weet dat je alarmsysteem altijd in staat om een melding door te geven aan Neighbour Secure. Wij zorgen er vervolgens voor dat je buren direct op de hoogte worden gebracht via onze app.

Prijs: € 203,00

Meer informatie

ELRO HIS20S

Als je klaar wilt zijn voor de toekomst, dan is de ELRO HIS20S een goede keuze. Dit alarmsysteem is namelijk makkelijk uit te breiden met een heleboel accessoires, maar is ook geschikt om samen te werken met slimme apparatuur in huis.

Het systeem bestaat uit een een bedieningspaneel, een bewegingsmelder en een magnetische sensor voor op een raam of deur. Daarnaast zit er een afstandbediening bij om het systeem op afstand te kunnen bedienen. Dankzij de draadloze schakelaar die je erbij krijgt, kun je bijvoorbeeld ook je verlichting in huis bedienen via het systeem.

Je sluit het alarmsysteem aan op een vaste telefoonlijn op te zorgen dat hij in het geval van een alarmmelding contact op kan nemen met de centrale van Neighbour Secure. Wij zetten de melding dan direct door via onze app, zodat je buren deze ontvangen en kunnen gaan kijken wat er aan de hand is.

Prijs: € 220,00

Meer informatie

Chuango G5

De Chuango G5 lijkt op het eerste gezicht erg veel op de eTiger S3b. Het is een alarmsysteem dat via het mobiele netwerk verbinding maakt met de buitenwereld
- en dus met de dienst van Neighbour Secure. Het bestaat uit een bedieningspaneel met een ingebouwde sirene en externe sensoren. Er zitten 2 magnetische sensoren bij, voor op ramen of deuren, en één bewegingsmelder die niet reageert als je kat of hond beweegt. Daarnaast krijg je er 2 RFID-tags bij om het systeem snel uit te schakelen en krijg je ook 2 afstandsbedieningen. Uiteraard kun je extra sensoren, RFID-tags en afstandsbedieningen aanschaffen.

Een handig extraatje is dat het systeem te koop is in een pakket waarin ook een wifi-camera zit. Hierdoor worden niet alleen je buren gewaarschuwd via Neighbour Secure als je een alarmmelding krijgt, maar kun je ook zelf vanaf een afstand even meekijken met wat er in huis gebeurt.

Prijs: € 209,00

Meer informatie

König APD10

Het bewijs dat een alarmsysteem niet duur hoeft te zijn. Voor 35 euro haal je de APD10 in huis. Dit is een simpele bewegingsdetector die je uitschakelt met een pincode. Bij een melding belt hij via de vaste lijn met het systeem van Neighbour Secure en er wordt direct een bericht verstuurd naar je buren.

Afstandsbedieningen of extra sensoren zitten er niet bij, waarmee het systeem uiteraard veel minder uitgebreid is dan de hierboven genoemde alarmsystemen. Dankzij de König APD10 en Neighbour Secure wordt het echter wel voor iedereen mogelijk om zijn huis te beveiligen, met een beetje hulp van de buren.

Prijs: € 35,00

Meer informatie